Egnahemshus i västersluttning. Jussilavägen 760, 66950 Nykarleby

Ett praktiskt och välplanerat egnahemshus i två plan. Tomten är ca 5000 m² men tilläggsmark kan köpas om önskas.

Platsen finns på ett fint enskilt läge med höjd och utsikt mot väster över öppna fält.

Egnahemshuset är byggt 1989 och består av 6 rum + kök. Huset är ett sluttningshus med källarvåning och i den övre våningen finns 5 rum + kök och i den nedre våningen finns 1 stort spisrum samt klädvårdsrum, bastu/badrum, garage och pannrum. WC finns i båda våningarna. På övre våningen finns en balkong mot väster och i nedre våningen finns en skild utgång mot trädgården. Ytrenovering utfördes i källaren för ca 15 år sedan. Även vedeldning är möjlig. Eget avlopp med infiltrering som uppfyller dagens normer. Huset är kopplat till JNT:s fibernät. Huset är välisolerat och elförbrukningen är låg. Huset värms med bergvärme och det är också möjligt att värma med vedeldning. Det är golvvärme i nedre våningen och radiatorer i övervåningen.

Från källarvåningen når man garaget som är integrerat med huset. Källaren består av en gjuten betongplatta och källarväggarna är murade av lecablock. Mellanbjälklaget mellan källare och övervåningen är av betong. Övervåningen är ett elementhus från Simons-Hus. Fasaden är träpanel och taket av plåt.

Våningsytan är totalt ca 220 m² inklusive pannrum, förråd och garage. Bostadsytan är ca 140 m².

Till tomten hör en stor gräsmatta med många planteringar av olika slag. Det finns också möjlighet till trädgårdsland.

Fastighet 893-417-20-8 outbrutet område ca 5000 m² med möjlighet att köpa hela fastigheten på 5,78 ha. Tilläggsmarken är fint växande tallskog i direkt anslutning till egnahemshuset. Flygbild över hela fastigheten finns nedan. Om man vill köpa skogen intill huset så prissätts den enligt nyligen utförd skogsvärdering.

Ett fint ställe att bosätta sig på, ett sluttningshus med enskilt och lugnt läge!

Lagstadgat energicertifikat finns inte.


110000 € Ge anbud


Namn:

Tel:

Epost:

Anbud:

Meddelande:
Säkerhetskod: